Hoe repareer ik kapotte condensatiedrogers?

Ella van der Linden

Met een nieuwe condensatiedroger. Nochtans, denken sommige mensen dat een condensatiedroger enkel een doos is dat u een condensatieapparaat binnen en stop binnen plaatst. Dit is niet het geval. Een condensatiedroger is een volledig mechanisch systeem dat een gehele partij van sensorenbinnenkant dat de temperatuur van de binnenkant meet heeft, hoeveel lucht u binnen de doos en veel meer kunt verlaten. Een nieuwe condensatiedroger kan zeer duur zijn te herstellen. Ik ben geen professionele werktuigkundige, maar ik ben zeer ervaren met het bevestigen van condensatiedrogers. De meeste reparatiewerkplaatsen zullen u niet van een juist reparatiehandboek voorzien tenzij het bij contract heeft behandeld dat u met hen zult krijgen. Nochtans, heb ik een paar reparatiewerkplaatsen gevonden die in reparatiehandboeken vrij goed geïnformeerd zijn. Mijn die eerste condensatiedroger, in vroege 2000 wordt gemaakt, is waarschijnlijk de oudste condensatiedroger die ik heb hersteld. Ik heb het om het gemakkelijkst gevonden te zijn te herstellen. Een goede reparatie is altijd een goede optie. Als de condensatiedroger lekt, is het tijd om het aan een reparatiewerkplaats te nemen. Ik kan u vertellen geen hoeveel keer ik rond aan reparatiewerkplaatsen hen heb geroepen om en gevraagd te komen en het te krijgen. Naast condensatiedrogers, doe ik andere dingen ook met condensators: Ik herstel condensators van de waterverwarmer. Sommige mensen zijn benieuwd of heb ik een condensator van de waterverwarmer, maar ik niet. Als zij één moesten maken, zou dat het veel voor me gemakkelijker aan reparatie maken. Condensators van de waterverwarmer zijn een beetje ingewikkelder om te herstellen, maar ik zou nog iedereen adviseren wie men heeft om professioneel vaste één te hebben. Ik zal proberen om sommige beelden te verstrekken wanneer ik tijd heb, maar als er een andere beelden zijn zou u willen zien, alstublieft me laten het weten! Hoe is de condensator opstelling? De condensator is een reepje van metaal en staal. De condensator is in bijlage aan de luchtlevering van de verwarmer. Wanneer zijn condensatiedrogers uitgevonden? Het water wordt getrokken door de condensator in de lucht. Demzufolge ist es offenkundig stärker als condensatiedroger vergelijk. Het kan in een luchtleiding of een prik in de muur en de lucht worden gestopt binnen door het wordt getrokken die. Wanneer wordt de condensator gebruikt? Om de twee jaar. De waterverwarmer gebruikt het water van het reservoir bij de bodem van het huis en het water dat binnen wordt getrokken wordt gekoeld door de waterverwarmer. De condensator houdt de luchttemperatuur bij de temperatuur van het water en bij een constante temperatuur. De waterverwarmer wordt gewoonlijk gebruikt voor een dag of twee, dan wordt een domper gebruikt. Hoe kan het om een koelkast te vullen worden gebruikt? Een koelkast heeft een reservoir om te trekken van en een luchtleiding te vullen. Om een koelkast te vullen moet de luchtleiding bij een luchttemperatuur boven de condensatortemperatuur zijn. U kunt het doen zelf met een koelkast. Ik heb een paar ervaringen met de koelkast gehad die minder dan perfect waren. Soms was het noodzakelijk om de condensator te verwijderen en het apart te nemen zodat ik een dichtere blik bij de luchtleiding kon krijgen. De koelkast zou op lucht slechts bij die temperatuur, niet lucht slechts binnen de koelkast lopen. Soms kon ik het slechts ertoe brengen om op lucht bij 25 te lopen°C en soms het was nog heter. De condensator zou ook lekken en zou soms geplakt worden. Een condensator is geen goede keus als u een betrouwbare ijskast wilt. Het is moeilijk om de condensator te vervangen omdat er geen waarborg is dat het nog zal werken. Het is belangrijk om te weten welke condensator u hebt en welke één het gaat zijn.