Dat is hoe ik test

Ella van der Linden

Wij hebben nog onze oude reserve, een grote ronde van condensatie drogere tests elk jaar, maar wij hebben ook een paar nieuwe technologieën in de pijpleiding, en wij verheugen ons op het delen van meer over wat spoedig komt.

Er zijn zo vele factoren die condensatiedrogers beïnvloeden, van hoe vaak zij worden gebruikt aan wat het condensatietype is. Hoe te om Condensatie te bepalen: Zo wat maakt het verschil tussen condensatie droger type en type van condensatie? Wij willen ervoor zorgen u geen condensatiedroger kunt toevallig opsplitsen, of ten minste, uw condensatie niet kan zo slecht worden dat u niet zeker bent hoe te om het te verwijderen. Condensatietypes om te begrijpen hoe de condensatie heel wat problemen kan veroorzaken, willen wij de verschillende types van condensatie bekijken. De condensatietypes in het diagram, een gele driehoek is het condensatietype u in het condensaat van de meeste mensen ziet. In vele gevallen, hebben de mensen condensatie ervaren die geel is, maar dit is toe te schrijven aan één of meer van het volgende: 1. Teveel dagen dat het niet koud droog genoeg of te is.

Zo zullen wij met het gemeenschappelijkste type beginnen: de condensatiedroger.

De condensatiedrogers zijn fundamenteel kleine ijskasten waar het water van de oppervlakte verdampt, die tot condensatie en een laag van vochtigheid op de binnenkant leiden. Om deze reden, wordt een condensatiedroger vaak beschreven als „droger“ – hoewel vele consumenten het woord „droger“ verkiezen. En dit is waar de problemen beginnen. Waarom de condensatiedrogers om het even wat voor uw energieverbruik doen (goed, eigenlijk, zij niet) niet. Begin met de energiefactor. Er is een grote die bespreking over dit over een blog de „macht van hitte“ door een Zweedse ingenieur genoemd wordt genoemd Henrik Wiblin. De kern van het is dit: de condensatiedrogers gebruiken geen energie, is wordt gebruikt de hoeveelheid energie door een condensatiedroger afhankelijk van hoe het energie die gebruikt. Het verbruikt geen energie omdat het geen energie vergt, verbruikt het energie om te werken.

De energiefactor

Zo hebt u een condensator in uw keuken die wat energie gebruikt om water daarin te maken. Als u het efficiënt wilt zijn, moet u over denken hoe te om het te krijgen minstens 20%-koeler.

Dank aan ons testlaboratorium, hebben wij een goed inzicht in hoe de technologie werkt. Dat is wat achter het gebruik van condensaten in deze drogers is.

Wanneer het over condensaten komt, is er altijd de kwestie van wat om in hen te zetten. Is is het het juiste bedrag, het teveel of niet genoeg? Een gemeenschappelijke die vraag door de gebruikers wordt gesteld is hoeveel van elk condensaat zij nodig hebben. Dit is een goede vraag en er zijn vele manieren te weten te komen. Eerst zullen wij met een lijst van de diverse types van condensaten beginnen die in onze drogers nu verkrijgbaar zijn: Grotere Condensaten: • Waterdicht water: dit is een gemeenschappelijk type van condensaat. Het belangrijkste voordeel is dat het water binnen de droger droger zal blijven dan water in een conventionele condensator. • Lichter gekleurde vloeistof: dit type van condensaat wordt algemeen gebruikt in drogers waar een lichtere kleur dan een regelmatig watercondensaat kan worden gewenst. De vloeistof zal in de droger condenseren en de resulterende lucht kan gemakkelijker in de droger worden gezogen om condensatie te creëren.

Te worden de mensen vaak hun handen op een nieuw product en het is een weinig te goed om waar te zijn. Als het niet aan hun normen voldoet, daar op gewoonlijk houden zij. Wij zijn niet dat soort bedrijf. Ons doel is de meest verbazende condensatiedroger op de markt te vinden, die u zonder ruzie en geen problemen in gebruik zal krijgen. Dat is wat wij concentreren op wanneer wij een nieuwe condensatiedroger vinden. Wij schrijven niet alleen over het – wij moeten het testen. Zo testen wij zoveel mogelijk op het en wij proberen om u zoveel mogelijk informatie te geven. Onze testende methodologie bestaat uit verscheidene elementen. Vooral, gebruiken wij slechts goed-gebouwde kwaliteit, condensatiedrogers. Wij volgen zoveel mogelijk ook onze productaanbevelingen. In het geval van condensatiedrogers, gebruiken wij onze eigen aanbevelingen om de beste voor ons te vinden. Wij hebben ook zeer aandacht voor de verschillende prijsniveaus van drogers, ervoor zorgend dat onze gebruikers in geen geval worden gedwongen om hun comfort en energieverbruik te compromitteren.

U kunt onze Twitter en Instagram-rekeningen voor regelmatige updates op de producten, hun producten ook volgen en wat zij doen.

Deze blog werd ontwikkeld als deel van een onderzoeksproject in het Nederlandse Ministerie van Economie en Concurrentievermogen. U kunt ons helpen houden veroorzakend inhoud door in te tekenen. En als u in het hebben van uw die zaken voor een onderzoeksproject worden overwogen geinteresseerd bent, te laten gelieve ons het weten! Het onderzoek werd uitgevoerd door mijn studenten en I. Het verzamelde gegeven wordt gebruikt voor onderwijsdoeleinden. Ik zou ook de Nederlandse Nationale Onderzoekstichting en de Universiteit van Amsterdam voor het verlenen van financiële steun voor het project willen danken. Mijn doel is een nauwkeuriger beeld van de Nederlandse condensatie drogere markt voor te stellen. Wij hebben een paar punten met groot potentieel gevonden, maar veel andere producten worden niet op de markt gebracht. De drogere industrie is zeer klein in termen van grootte. En in deze kleine markt is er vaak heel wat variatie in het ontwerp en de kwaliteit van de drogers.