contacteer mij

Ella van der Linden

Neem contact met mij op

Vraag altijd uw bank voor een directe overboeking zodat kunt u voor uw goederen met geld van uw eigen bankrekening betalen.

Als u om het even welk probleem met Paypal hebt, kunt u me altijd met de elektronische post versturen. Mijn e-mailadres is hier. Dank u. Als u een blogger bent, zou u ook me kunnen willen contacteren. Ik ben ook beschikbaar voor een andere banen zoals het freelancing of het spreken. U kunt mijn contactgegevens hier vinden. Ook, te laten gelieve me van een andere plaatsen kennen u denkt ik, of in mijn blog of mijn persoonlijke website zou moeten bezoeken. Ik hoop om u daar te ontmoeten! Ik ben ook onlangs geïmpliceerd in een paar campagnes, hoop ik om meer te doen. Als u een idee hebt, vraag me om bij te dragen. Ik zal proberen om zo veel te doen aangezien ik kan. Niet ben bang om me te contacteren. Ik houd van sprekend over mijn werk, zo gelieve te voelen vrij om eender wat en alles te posten die u interesseert.

Ik ben altijd beschikbaar op Skype, is mijn e-mail [beschermde e-mail]. Ik ben ook een lid op Google .I am een zeer bezige persoon die vaak aan mijn deur in de vroege uren van de ochtend wordt. Ik houd van mijn werk en moet mijn programma vrij houden. Nochtans, moet ik in een redelijke tijd opstaan om aan deze blog te werken en ik moet ervoor zorgen dat ik genoeg vrije tijd om naar mijn volgende gesprek heb te gaan, waarvoor ik bij mijn computer om ongeveer 8 AM moet zijn. Om die reden, zou ik om het even welke uiteinden waarderen of de suggesties aangaande hoe te om de hoeveelheid tijd te verhogen ik om aan mijn gesprekken krijg te krijgen, als u van om het even welk kent die mijn tijd zouden verbeteren, zouden ik houden van hen te horen. Dank u!

De Condensatie Drogere blog

Dit is waar ik sommige van mijn favoriete drogersoverzichten op Internet post.

Opening Hours