About me

Ella van der Linden

Toen ik begon was deze Blog in het gedachte condensating van 2014 I een verouderd concept en ik ging over hoe schrijven wij onze wasserij kunnen condenseren. Tegelijkertijd gedachte I zou het enkel voor drogere reparaties zijn. Nochtans onlangs toen ik een droger voor verkoop op Internet bekeek zag ik die om op zijn laatste benen eruit zag te zijn en zodat ik moest het controleren. Ik vond om het even wat niet en na nieuw ik deed mijn onderzoek ik niet de behoefte voelde om meer tijd door te brengen onderzoekend dit onderwerp. Zo met bovengenoemd dat is het volgende artikel mijn overzicht van een typische condensatiedroger.

Hoe te om een condensator te gebruiken Het is vrij gemakkelijk om een lading van wasserij te condenseren. Wanneer u de droger voor het drogen eerst neemt, zal een zeer kleine hoeveelheid water weg druipen. Wanneer de lucht in de droger u begint eenvoudig te condenseren zet de droger aan en een uiterst kleine hoeveelheid condensatie zal zich op de droger vormen.

Mijn doel

Mijn hartstocht moet u een eenvoudige manier brengen om uw kleren te drogen die sneller, een droger eerder dan een drogere patroon met behulp van. Ik probeer om de beste drogers voor allerlei kleren beschikbaar te vinden, zodat heb ik hen vele jaren getest. Ik heb een droger gezocht die heel wat ruimte niet neemt maar die ook makkelijk te gebruiken is, en dit is wat ik op met ben gekomen.

Hoe het werkt

Het eerste ding dat u hebt moeten om weten is dat DryerPro is een patroondroger, die is geen druppeldroger. U zult geen drogere brandwond krijgen omdat er geen nat makende agent in de patronen is. De patroon is een buis die water, een vloeistof bevat die voor de droger wordt gebruikt. De patronen moeten uit de buis worden verwijderd alvorens de droger zal werken. Daarom ziet u een natte vlek op de bodem van de droger. Het water maakt niettemin het niet in de droger.

In 2011, werd ik geïnterviewd door Nederlandse TV, en ik was zeer opgewekt om alle vragen over condensatordryingers te beantwoorden. Ik heb een paar andere artikelen op drogere overzichten en natter, geschreven en door vele mensen met vragen over natter gecontacteerd. Ik hoop dit aan u van enig nut zal zijn.

Wat zijn condensators?

Condensators is drogere condensators die het condensaat op uw condensator in plaats van omhoog het verwarmen van het drogen. Drogere condensators worden typisch bedoeld als „drogers“ aangezien het condensaat wordt verwarmd.

Wanneer ik een drogere condensator koop zoek ik iets die een zeer breed, hoog stroomtarief heeft, en die de condensator minstens 4 duim lang is. Als een drogere condensator te lang is zal het tot teveel condensatie leiden, die uw condensaat zal uitdrogen.

Drogere condensators neigen zeer eenvoudig te zijn, en een aantal van de gemeenschappelijkste drogere condensators voor de gemeenschappelijkste grootte van drogers omvatten de „Impuls“ of de „Vlakke“ condensator, de „Zitkamer“ of „hangt“ condensator, en de „vlak Voor“ of „Polaire“ condensator.

In sociale media, kunt u me onder de naam ‚clementine‘ vinden.

Ik werk als ondernemer en ontwikkelaar voor wat Nederlands softwarebedrijf. Sinds 2003 heb ik gewerkt aan sommige Webprojecten, zoals een Webopslag en een blogging platform. Mijn hoofdaandachtsgebieden in deze projecten waren PHP, C en CSS, met een speciale nadruk bij de Webontwikkeling. In 2006 maakte ik een carrièreschakelaar van Webontwerp aan de ontwikkeling van de Webtoepassing. Ondertussen ben ik ook een Webontwikkelaar, met speciale nadruk bij de ontwikkeling van C en PHP en integratie met diverse platforms van de Webtoepassing geweest. Als u deze blog nuttig vindt, gelieve na te denken schenkend aan me. Ik zou dat zeer waarderen. Als u houdt van wat u leest, te verlaten gelieve een commentaar of een bericht. Deze blog wordt gehandhaafd door me, Clementine van der Linden en door MyVernet, Gephi en Nederlands Free Software Foundation gesteund.